Projektiranje i consulting

  • projektiranje tehnologije kuhinje po zakonskoj regulativi i HACCP načelima uključuje:
    – analizu postojećeg stanja objekta i potreba kupaca
    – izradu tehnoloških projekata u ACAD-u
    – izradu modela u 3D tehnici
    – izradu projekta mikrolokacija instalacija struje (snage)
    – izradu projekta mikrolokacija instalacija dovoda i odvoda vode
    – izradu projekta mikrolokacija padova, podova, rešetki i sifona
    – izradu projekta plana polaganja keramike
    – izradu projekta mikrolokacija plina
    – izradu projekta mikrolokacija sanitarnih uvjeta za HACCP
  • consulting:
    savjetujemo vas u pogledu mogućih i najprikladnijih rješenja opremanja kuhinje, kao i odabira najadekvatnije vrste opreme
  • provedba HACCP načela
    (eng. Hazard Analysis Critical Control Point, analiza opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka; proces koji pomaže u provedbi preventivne samokontrole higijenskih uvjeta u rukovanju s hranom) koja uključuje 3 uvjeta za dobivanje HACCP certifikata:
    – uslugu projektiranja kuhinje i šanka po važećoj zakonskoj regulativi i HACCP načelima
    – postprodajnu edukaciju osoblja
    – mogućnost praćenja hrane putem ugradnje bežične mreže koja  na računalo spaja sve rashladne uređaje i uređaje u kojima se hrana obrađuje

Copyright Fusio 2017.   |   Sva prava pridržana

Netlex