Opis

Prvi hotel s pet zvjezdica u glavnom gradu Slovenije ujedno je i druga po veličini zgrada u državi i najviša u središtu Ljubljane. S visine od 83 metra pogled doseže gotovo do visine Ljubljanskog dvorca.

Detalji
  • Investitor: Delta Holding
  • Godina izgradnje: 2017.
  • Lokacija: Ljubljana

Ovaj, doista jedinstven, hotel sadrži čak tri ugostiteljska objekta - Bloom Lounge, Club InterContinental te rooftop B-restaurant za čiji je meni zaslužan Michelin star Chef Alfredo Russo.
Projekt su obilježili pomno odabrani proizvodi te izrada i montaža opreme prema iznimno zahtjevnim nacrtima investitora, a dodatno ga je otežala i razvrstanost ugostiteljskih objekata na više razina ove 26-katnice.
Svi proizvodi odabrani su i proizvedeni sukladno standardima grupacije InterContinental Hotels Group (IHG), UK, a posebna je pažnja posvećena detaljima otvorene kuhinje u rooftop B - restaurantu, koji krasi prekrasan pogled na Ljubljanu.
Posebno smo ponosni na rashladnu vitrinu za piće koja je izrađena prema nacrtu dizajnera interijera te šankovima koji su na zahtjev investitora isporučeni u mat crnoj boji.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg