Manifattura di Venezia.jpg
Mepra.jpg
square_art_small.jpg
bnv_01.jpg

Ono što čini uspješne ugostitelje u velikoj mjeri jeste način posluživanja i serviranja krajnjeg proizvoda gostu. Posvećenost ovom segmentu u lancu pripreme jela može biti ključna, jer zadovoljnom gostu boravak u ugostiteljskom objektu treba predstavljati, kako gastronomski, tako i vizualno nezaboravno iskustvo. Mi smo tu da Vam ponudimo širok spektar kvalitetnog i estetski profinjenog sitnog inventara, koji će dati završnu finesu cjelokupnom dojmu o vašem ugostiteljskom objektu.

ČAŠE I BARSKI PROGRAM

S obzirom na raznovrsnost dizajna i namjene, veoma je teško napraviti klasifikaciju ugostiteljskih čaša. Klasični i praktični ili moderni i inovativni oblici čaša svakako su detalj kojima se ugostiteljski objekt može isticati u svojoj velikoj konkurenciji. U našem prodajnom salonu pronađite odgovarajuće komplete čaša kako za restorane, caffe barove, klubove, pivnice, vinske podrume, tako i za sve druge vrste ugostiteljskih objekata.

KUHINJSKI INVENTAR

U ponudi imamo kompletan program pribora za kuhinju i kuhare za profesionalnu upotrebu u ugostiteljskim objektima talijanskog proizvođača Mepra i Paderno, španjolskog proizvođača Pujadas, te francuskog proizvođača De Buyer rađenih prema najsuvremenijoj tehnologiji i standardima HACCAP sistema. Posuđe je proizvedeno najsuvremenijom tehnologijom od nehrđajućeg čelika 18/10, prema HACCAP standardima.

PORCULANSKO POSUĐE

Suvremeni dizajn u kombinaciji sa kvalitetom materijala odlike su dobrog ugostiteljskog porculana. U Fusiu Vam nudimo proizvode Tafelstern-a iz Njemačke, Manifattura di Venezia iz Italije, G.Benedikt iz Češke, te Manifattura Porcellan Sarrono iz Italije. Ovi proizvođači prate trendove suvremenog HO.RE.CA sektora, te svoje proizvode nude kroz nekoliko linija modernog dizajna, ali i kroz linije klasičnog i luksuznog dizajna.

PRIBOR ZA JELO

Elegantan i prilagodljiv dizajn, te svrsishodnost svakog detalja, odlike su proizvoda koje nudimo u okviru asortimana pribora za jelo. U ponudi imamo kolekcije pribora za jelo renomiranih proizvođača kao što je Mepra iz Italije, koji posvećuju posebnu pažnju dizajnu i izradi svojih proizvoda.