Proizvodna djelatnost tvrtke Fusio krenula je 1995. godine kada je današnji vlasnik u Poreču, uz nekolicinu kvalificiranih kolega, pokrenuo malu proizvodnju sa svega dva stroja. Ideju, know how kao i sve potrebne vještine stekao je višegodišnjim radom u jednoj od najboljih talijanskih tvornica u sektoru obrade inox-a.

Današnji proizvodni pogon proteže se na preko 6000 m² sa tendencijom širenja, a proizvodi proizvedeni u našoj proizvodnji svakodenvno se izvoze u Sloveniju, Italiju, Austriju, Češku, Srbiju, BiH, Crnu Goru, Albaniju, Makedoniju. Posebno smo ponosni na isporuke naših proizvoda i na tržište SAD-a.

Posebno mjesto u našoj organizaciji i temelj rada je naša proizvodnja. U proizvodnom procesu vodimo se osnovnim načelima osiguravanja kvalitete i temeljitog nadzora nad proizvodnim procesom. Provođenjem sustavne kontrole svih ulaznih komponenti: materijala, sirovine, sklopivih i gotovih proizvoda osiguravamo ulazak samo kvalitetnih sirovina u našu proizvodnju.

Osim kontrole proizvodnje naši djelatnici posebnu brigu vode o kvaliteti cjelokupnog procesa poslovanja bilo da se radi o tehnološkim postupcima, obradi, montaži, pakiranju ili isporuci proizvoda. Svaki proizvod prati zakonom propisana dokumentacija kao potvrda kvalitete i izvornosti.