ŠTO NUDI FUSIO SERVIS?

Dugogodišnje iskustvo,  predanost radu i ulaganje u edukacije zaposlenika doveli su nas do vodeće pozicije u održavanju i servisiranju profesionalne  kuhinjske opreme na području Hrvatske, a uz pomoć naših partnera i šire.

Dedicirani certificirani servisni timovi vrše usluge servisa plinskih uređaja, rashladnih uređaja, električnih aparata, perilica i omekšivača.

Intervencije: 

Za ugovorene klijente nudimo izlazak na teren u roku od 24 sata.

Popravci : 

Procjena isplativosti popravka prethodi pristupanju bilo kojem popravku uređaja. Nakon izlaska na teren procjenjuje se isplativost popravka te se izrađuje ponuda za nove elemente.

Produžena garancija:

Našim kupcima nudimo opciju produženog jamstva kojim se produžuje garantni rok  za dogovoreni period. Analizom opreme i potreba kupca procjenjuje se iznos godišnjeg paušala kojim se pokriva  potencijalan rad servisnog tima (dijelovi se plaćaju zasebno).

Produženo jamstvo vrijedi samo ako je unaprijed dogovoreno, te ako kupac napravi obavezni  preventivni servis na godišnjoj bazi.

Montaža i demontaža opreme: 

Na zahtjev korisnika nudimo uslugu spajanja, montaže te demontaže profesionalne kuhinjske opreme.

Zamjenska oprema: 

Ukoliko je kvar opreme u garantom roku, a ne može se popraviti na licu mjesta, našim klijetima nudimo zamjenski uređaj do trenutka popravka i instalacije njihovog uređaja. Za van garantni rok nudimo zamjenske uređaje uz minimalnu naknadu.

Najam opreme: 

Uz pravovremenu najavu nudimo najam kompletnog asortimana profesionalne kuhinjske opreme, a u dogovoru sa kupcem vrši se dostava, montaža i spajanje.

Ispunite obrazac

Dodaj još slika
Prihvaćam da FUSIO d.o.o. pohrani moje podatke te da ih povremeno koristi u svrhu slanja newslettera te promo i drugih e-mailova. Razumijem da se u svakom trenutku mogu ispisati sa e-mail liste, zatražiti pristup svojim podacima te ih po želji urediti ili trajno ukloniti iz baze podatka.