Opis

Hotel Jadran legendarni je hotel gotovo pa filmske povijesti, jedan od prvih luksuznih ljetovališta na našim prostorima. Zamišljen je kao destinacija za jugoslavensku tajnu policiju i političku elitu, a sredinom '50-ih otvoren je za goste.

Detalji
  • Investitor: Bluesun Hotels & Resorts
  • Godina izgradnje: 2017.
  • Lokacija: Tučepi

Svjesni nasljeđa njegove slavne prošlosti, investitori su dali sve od sebe da nastave tu tradiciju na temelju najnovijih trendova u hotelijerstvu prilagođenih najzahtjevnijim gostima. U ugostiteljskoj domeni poseban naglasak je stavljen na autentičnu domaću kuhinju i svježe pripremljena jela.
Hotelska kuhinja ima vlastitu pekarnicu, a restorani uključuju terimičke blokove izložene pogledima gostiju. U tri bara i tri restorana hotela ugrađeni su Fusio, Končar, Hobart proizvodi i druga ugostiteljska oprema iz naše ponude koju smo u potpunosti prilagodili zahtjevima ovog povijesnog hotela kao i specifičnim zahtjevima TUI Blue koncepta.
Projekt je obilježila izvrsna suradnja s dizajnericom Leom Aviani prilikom izrade unikatnih buffet stolova obučenih umjetnim kamenom.

Tucepi-6.JPG
Tucepi-8.JPG
Tucepi-9.JPG
Tucepi-12.JPG
Tucepi-13.JPG
Tucepi-15.JPG
Tucepi-19.JPG
Tucepi-26.JPG
Tucepi-29.JPG
Tucepi-39.JPG
Tucepi-48.JPG
Tucepi-52.JPG
Tucepi-54.JPG